Arkisto

Bataatti-juuresgratiini ála Apetit

Pääsin kokeilemaan Hopottaja-suosittelu median kautta Apetit gratiineja, joita on neljää eri makua. (Punajuurigratiini, kukkakaali-parsakaaligrtiini, bataatti-juuresgratiini sekä kasvisgratiini.)
Tällä kertaa valitsin mauista pöytäämme bataatti-juuresgratiinin ja kukkakaali-parsakaaligratiinin.
Ensimmäiseksi tuli kokeiltua bataatti-juuresgratiinia, johon tykästyimme heti.
Nämä on todella helppoja valmistaa kaataa vain uunivuokaan ja lisää pinnalle halutessaan juustoraastetta ja laita uuniin pussin takana olevan ohjeen mukaisesti.
Sekaanhan voi halutessaan lisätä vaikka jauhelihaa tai broilerisuikaleita oman mieltymysten mukaan. Variaatioitahan tähän kyllä löytyy pekoni olisi varmaan kova sana.
 Meillä kuitenkin haluttiin tällä kertaa syödä kasvikset aivan näin omana itsenään.
Maku oli ihanan pehmeän herkullinen.
Juttelimmekin ruokapöydässä, että taitaa tulla meidän perheen lempiherkkuja näistä gratiineista, jos joskus pitää päästä hieman helpommalla ja hinta/laatu suhde kun on todella hyvä näille tuotteille

4 thoughts on “Bataatti-juuresgratiini ála Apetit

  1. Kiitos sinulle Anonyymi, sama homma aina on kukkakaali tai parsakaali gratiinissa tai molempia. Nyt meinaan myös itse kokeilla seuraavaksi itse tehtynä pataatilla tehtyä gratiinia. Minusta oli niin maukkaan tuntuinen ja ihanan pehmeän suutuntuma.

    Tykkää

  2. Kiitos sinulle Anonyymi, sama homma aina on kukkakaali tai parsakaali gratiinissa tai molempia. Nyt meinaan myös itse kokeilla seuraavaksi itse tehtynä pataatilla tehtyä gratiinia. Minusta oli niin maukkaan tuntuinen ja ihanan pehmeän suutuntuma.

    Tykkää

Jätä kommentti